top of page

Nopeat toimitukset

Arkisin klo 15.00 mennessä tehdyt tilaukset pyrimme toimittamaan Postin kuljetukseen vielä saman päivän aikana.

Saat automaattisen ilmoituksen sähköpostitse, kun tilauksesi on kerätty ja pakattu. Ilmoitamme myös Postin seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata paketin matkaa luoksesi

Laatusitoumuksemme

Skyhair.fi:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita edullisesti ja nopeasti. Tämä tavoite saavutetaan noudattamalla tarkkaa laatupolitiikkaa, joka perustuu seuraaviin periaatteisiin:

Vain parasta laatua: Tarjoamme vain laadukkaita ja testattuja kauneudenhoitotuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme korkeita standardeja.

Nopea toimitus: Tavoitteenamme on tarjota nopea toimitus kaikkiin tilauksiin. Tilaukset käsitellään ja lähetetään mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisen jälkeen.

Asiakaspalvelu: Tarjoamme henkilökohtaista ja ystävällistä asiakaspalvelua kaikille asiakkaillemme. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja huolenaiheisiin mahdollisimman pian.

Turvallinen maksaminen: Takaamme turvallisen maksamisen kaikissa tilauksissa. Käytämme vain luotettavia maksupalveluja ja suojattua verkkoyhteyttä.

Tyytyväisyystakuu: Tavoitteenamme on tyydyttää asiakkaidemme kaikki tarpeet ja odotukset. Jos asiakas ei ole tyytyväinen tilaukseensa, tarjoamme rahat takaisin -takuun.

Tilausten toimitukset Postin kautta

• Lähimpään Postin noutopisteeseen   4,50 € + alv (5,58 € sis.alv).

Ilmainen yli 150 € tilauksille.

• Perille liikkeeseen/kotiin toimitettuna 8,50 € + alv (10,54 € sis.alv).

Ilmainen yli 200 € tilauksille.

Minimitilaus on 30 € + Postin toimituskulut.

2

Maksutavat

• Pankki-/luottokortit turvatun WIX-payment kautta.

• Klarnan kaikki maksutavat. Lue lisää Klarnan sivuilta.

• Lasku 14 pv. Vaatii Y-tunnuksen.

Tilataksesi tuotteet laskulle, valitse "Siirry maksamaan"-sivulla maksutavaksi

"Manuaalinen maksutapa". Laskun teemme oman järjestelmän kautta, eikä siihen lisätä laskutuslisää. Maksuaikaa laskulle saat 14 pv.

3

Palautukset

Sinulla on 14 pv palautusoikeus. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tuotteen/tilauksen palauttamista.

4

Asiakaspalvelu

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä olemme tavoitettavissa

arkisin klo 08.00 - 18.00

Tervetuloa Sky Hair & Beautén maailmaan!

Hei kaikille!

Minä olen Anthoni Harri, ja olen toiminut kauneudenhoitoalan parissa jo 27 vuotta.

Matkani tukkurina alkoi, kun aloitin kynsituotteiden ja hiusvärien maahantuonnin vuonna 1996. Vuosien varrella olen ollut mukana pyörittämässä kampaamo- ja kauneushoitolatoimintaa sekä toiminut aktiivisesti maahantuonnin parissa.

Kauneudenhoitoala on ollut osa elämääni aina teini-ikäisestä lähtien, kun jouduin kesätöihin isoäitini kampaamoon, Salon Inkeri Harriin. Siellä sain nauttia permanenttien huuhtelusta ja hiusvärien pesemisestä, huuhtelin tukkaa ja siivosin tiloja. Minusta oli varmaan enemmän haittaa kuin hyötyä.

Uskon, että vuosien kokemukseni alalta on antanut minulle arvokasta tietotaitoa ja ymmärrystä alasta. Siksi haluankin tuoda tämän osaamisen ja ammattitaidon mukanani uuteen yritykseeni, Sky Hair & Beautéen.

Yritykseni on pieni ja läheinen, ja minä olen sen ainoa työntekijä. Teen kaiken itse - verkkosivujen suunnittelusta liiketilojen ylläpitoon.

Sky Hair & Beauté on syntynyt halusta tarjota asiakkaille parasta mahdollista laatua edullisesti. Ymmärrän, miten tärkeää on säästää jokaisessa mahdollisessa kustannuksessa, erityisesti nyt, kun hintojen ja korkojen nousu asettaa haasteita monille.

Yrittäjänä tiedän, että laadusta tinkimättä voi tarjota edullisempia vaihtoehtoja.

Olen ylpeä siitä, että voin tarjota asiakkaille tuotteita, jotka ovat sekä laadukkaita että kohtuuhintaisia.

Sky Hair & Beauté on paikka, jossa jokainen asiakas saa yksilöllistä huomiota ja asiantuntevaa palvelua. Haluan, että jokainen asiakas lähtee liikkeestä tyytyväisenä.

Olen innoissani tästä uudesta alusta Sky Hair & Beautéssa, ja odotan innolla mahdollisuutta palvella teitä kauneudenhoitoon liittyvissä tarpeissanne.

Tervetuloa liikkeeseeni tai verkkosivuilleni, ja annetaan kauneuden loistaa yhdessä!

Ystävällisin terveisin,

Anthoni Harri

Sky Hair & Beauté

2 oma kumma kuva skyhair sky hair kampaamotukku kauneustuotteet suomen edullisin kampaamot

Ollaan yhteyksissä!

Asiakaspalvelumme vastaa nopeasti kaikkiin tuotteisiin tai toimintaamme liittyviin kysymyksiin. Nopeimmin saat meihin yhteyden soittamalla. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sivun oikeassa alakulmassa olevan Chat-nappulan kautta.

Puh. 050-3557007

asiakaspalvelu@skyhair.fi

bottom of page