top of page

Tästä se lähtee - ensimmäinen blogikirjoitus.
Kohta on jo toukokuu ja lunta sataa Helsingissä. Ratikat eivät kulje, joukkoliikenne on kaaoksessa, eikä kesärenkailla tuolla kyllä pärjää kovin hyvin. Ihana takatalvi.


Ei siinä mitään, kyllä se kesä kohta koittaa ja pulskat ajat myös yrittäjälle, toivottavasti.


Kuitenkin tänään tukussa on sen verran hiljaista, että päätin viedä tätä blogiprojektia eteenpäin naputtelemalla tämän ensimmäisen kirjoituksen.


Tarkoituksena on laajentaa tätä blogiosastoa ja aktiivisesti lisätä tänne niin ajankohtaisia kuin ajatonta informaatiota koskien yritykseni toimintaa, tuotteita ja niihin liittyviä uutisia.


Erityisesti kategoria "Tuotteet ja valmistajat" voi olla monelle kovin mielenkiintoinen. Tarkoitukseni siinä on kertoa tehtaista ja valmistajista maailmanlaajuisesti, joiden kanssa olen ollut tekemisissä viimeiset lähes 30 vuotta. Minulta kysytään päivittäin, mistä voisi löytää jos jonkinlaisen tuotteen, ja koska tiedän tästä alasta aikalailla, jaan mielelläni kaiken sen tiedon, mitä minulla on. Toki toivoisin, että blogini olisi vuorovaikutteinen, eli kirjoituksiani voi kommentoida tai vaikka pyytää lisää tietoja, jos jokin aihe kiinnostaa.


Tämä on ensimmäinen blogikirjoitukseni, joten ei oteta sitä vakavasti. Hissukseen hyvä tulee ja tästä se lähtee - katsotaan, mitä aikaansaadaan ja millaista palautetta saan.


54 katselukertaa1 kommentti

1 Comment


Onnea uudelle blogille!

Kiitos aina niin asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta. Mielellään käyn asiakkaana ja aina ilo tulla ostoksille☺️

Like
bottom of page